This "playful" office interior design is the result of a client brief requiring a fun and open, almost "Google" type office and working environment. Consisting out of mainly open plan offices, reception and large boardroom, the concept for this design was to connect the different spatial requirements by means of one singular thread. The result is a continues timber element welcoming the visitor and occupant at the reception desk out of which a canopy spans over the kitchenette entrance and glass box boardroom towards the open lounge and entertainment area. The timber construction work consists out of laminated CNC fabricated plywood panels and ribs clad with SA Pine timber sections to create the continues wave like feature. The office further consists out of private glass box offices and a large open plan mezzanine office.

COMMERCIAL

PARKVIEW OFFICES

Pretoria, Gauteng, South Africa

Copyright © 2018 Anthrop Architects. All rights reserved.

ABOUT

COMMERCIAL

RESIDENTIAL

contact